3Care

3Care Vanuit de Kern gezond
Voor lichamelijke, geestelijke en uiterlijke gezondheid

Wat is het?

In mijn Manuele Praktijk Metz geef ik als 3Care Leefstijlcoach onder andere voedingsadviezen. Mijn doel is om mensen naar een gezonde levensstijl te coachen. Het gezondheidsprogramma is ontwikkeld voor mee energie, vitaliteit en blijvende gewichtsbeheersing. Dit is een unieke opzet.

Gezondheidsklachten zoals overgewicht, vermoeidheid en andere ongemakken komen steeds vaker voor.
Onze belangrijkste energiebron is voeding. Omdat de voeding tegenwoordig veelal geraffineerd en bewerkt is, krijgen we niet meer alle essentiële voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Als mensen besluiten een dieet te gaan volgen, betekent dit nog meer onbalans. Belangrijke voedingsstoffen uit de voeding worden weggelaten en het lichaam heeft juist meer energie nodig. Het gevolg is dat spierweefsel wordt afgebroken en de stofwisseling loopt nog meer schade op. Het lichaam raakt steeds verder uit balans. Wanneer men daarna terugvalt in oude voedingsgewoonten, gaat het lichaam hamsteren en slaat alles weer op wat je net hebt opgeruimd, met alle gevolgen van dien.

Zo werkt het 3Care Leefstijlprogramma

Het programma is een 2 fasen-plan

Fase 1 is de vetverbrandingsfase en fase 2 gaat over een stabiele en vitale leefstijl. In de vetverbrandingsfase is het de opzet om het lichaam te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen, vetreserves en andere overtollige ballast zonder dat het spierweefsel verloren gaat. Ook wordt er gewerkt aan herstel van een goede vocht- en zuurstofbalans op celniveau. Gemiddeld mag u rekenen op ongeveer 4 kilo gewichtsverlies in een maand. Deze komen uit de vetreserve wat hoofdzakelijk ligt opgeslagen in de buikvetcellen. Indien het nodig is kunt u na deze maand doorgaan, totdat het gewenste doel is bereikt. 

Een schoon lichaam kan voedingsstoffen optimaal opnemen en zorgt voor een sterk fundament. De keuzes op de voedingslijst bevatten alle voedingsgroepen zoals groente, fruit, vlees, vis, graan en zuivel. Tevens is er volop keuze voor vegetarische, glutenvrije en lactosevrije voeding. Er zijn voorbeelddagen die u gewoon kunt opvolgen, maar ook kunt aanpassen naar smaak en behoefte. In de vetverbrandingsfase komt de bloedsuikerspiegel tot rust en kan de stofwisseling zich herstellen. Zo ontstaat er een gezond fundament en dit betekent minder stress voor uw lichaam. Het is de basis van gezond zijn. 

Als u uw doel bereikt heeft kunt u gaan werken aan uw stabiele en vitale leefstijl (fase 2). U gaat uw voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leert u zelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, u wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat?

Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, ondersteunen we het met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkeld dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat. Waarom uniek? Alle essentiële voedingstoffen zijn samengebracht in 1 combipakket in een handige en hygiënische doordrukstrip. Geen potten en verschillende soorten, maar 1 x per dag 2 stuks (tablet en capsule) bij het ontbijt of diner en... kláár. 

Zo werkt u aan een stabiele toekomst met meer energie, vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing. Het 3Care-leefstijlprogramma kan een gunstige invloed hebben op o.a.

AllergieënHart – en vaatstelselOvergewicht
BloeddrukHersenenPre-zwangerschap
BloedsuikerHoofdpijnProstaat
CholesterolHuidSchildklierfunctie
ConcentratieInsulineresistentieSlaap kwaliteit
DarmfloraLibidoSpieren
Diabetes Type IIMenopauzeVermoeidheid
Energie en VitaliteitOndergewichtZenuwstelsel
Gewrichten

Wat kost het?
De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om uw doel te bereiken. We maken het programma daarom voor u op maat. Om toch een indruk te geven: 

  • Het lidmaatschap voor 3Care is éénmalig € 30,30. Hierbij krijgt u ook de informatiemap, de registratie op de website voor recepten en formulieren. Tevens krijgt u ook elke week het “Recept van de week” in de mailbox. 
  • Het combipakket met essentiële voedingsstoffen van 3Care is voldoende voor 60 dagen. Kosten € 97,60. Dit komt neer op € 1,63 per dag.
  • Ketostix voor het meten van de vetverbranding zijn € 11,40
  • Men kan al starten met het programma voor € 139,30
  • U kunt gemakkelijk een nieuw doosje bestellen. 

Zie ook

Wordt het vergoed?
Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering wordt deze lifestyle coaching geheel of gedeeltelijk vergoed.